Arbori sacri - Oracol

135,00 lei

    În esență este vorba despre o cale străveche de liniștirea mintii și de întoarce la remediile ancestrale ale neamului nostru, pe care autoarea, Diana d’Briac, după ani de cercetări în domeniu, o readuce la lumină.

    Această apariție este inedită pe piața de carte românească! Pentru prima oară, într-o ediție de lux, în cele 33 de cartoline, hand-drawn, sunt reprezentați Arborii Sacrii ai acestui pământ, pe care străbunii noștri îi foloseau drept ghizi în comunicarea cu Universul,  mijlocitori între Cer și Pământ ,pentru a cere ajutor și călăuzire, pentru a trimite mesaje către Divinitate.

     Cele 33 de cartoline sunt anume desenate pentru a conecta lin și adânc partea nevăzută a ființei noastre la înțelepciunea Arborilor Sacri, fiecare în sine, o poartă, o cale, un răspuns, un indiciu, o pildă, un semn ...ce aduc mesaje clare, simple și ușor de înțeles pentru oricine.

     Cartea care însoțește cartolinele detaliază mesajele celor 33 de Arbori Sacri pentru fiecare arbore în parte și menționează câteva modalități de lucru dintre infinitele combinații în care cărțile-oracol se pot folosi. Uneori, textul mai relevă și un sfat practic, o scurtă meditație sau un exercițiu intuitiv de imaginație.

    Sunt conținute într-o elegantă cutie din catifea de culoarea pământului, lucrată manual în legătorie de artă.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Arbori sacri - Oracol

Arbori sacri - Oracol

30 alte produse in aceeasi categorie