Pendul Merkaba 7 chakre

120,00 LEI

CUM SE FOLOSEȘTE PENDULUL?

Firul pendulului se ține între degetul mare și arătător. Țineți cotul sprijinit de un suport fix – pe o masă – dacă lucrul cu pendulul se face deasupra unei grile de răspunsuri, a unei hărți, a unei fotografii, a unui obiect mic – sau cu brațul îndoit la 90 de grade, dacă se face deasupra solului, peste obiecte mari, cursuri de apa, căutare de obiecte, fluxuri de energie în încăpere etc.

Se stabilește mental sensul mișcării. Nu există o regulă fixă legată de sensul de mișcare a pendulului. Sensul mișcării este o convenție informaționala între practicant și instrument. Pentru a stabili sensul mișcării, se fac diverse încercări folosind adevaruri certe – Eu ma numesc X? Azi e marți? Afară ploua? – iar oscilația oferită ca raspuns de pendul este considerată DA sau NU în funcție de realitate.

Pendulul poate sta nemișcat secunde sau chiar minute în șir până intră în conexiune cu practicantul. La un moment dat, poate căpăta o oscilație liniară, conform conveniției descrise anterior. Când indică o descoperire începe să se miște.

Dacă s-a găsit obiectul căutat sau răspunsului așteptat, pendulul capată o mișcare circulară sau liniară, conform convenției inițiale. Nu numai amplitudinea mișcării are valoare informațională, ci și direcția, dar direcția mișcării este stabilită de experimentele de la începutul lucrului cu pendulul.

Se poate aplica asupra întrebărilor UNDE și CINE sau la care se poate răspunde cu DA și NU.

La întrebări care încep cu UNDE și CINE se poate lucra cu pendulul deasupra hărților (unde se află persoana X? unde s-a ascuns pisica mea? unde am lăsat geanta?), fotografiile clare și întregi ale unei persoane (de ex: unde se află localizată boala persoanei X?), fotografii de grup (care persoană din acest grup este profesor? etc), în spații închise (căutare de obiecte sau puncte de energie negativă/pozitivă în locuință) sau deschise (căutarea de izvoare subterane, obiecte pierdute în curte, obiecte îngropate, rețeaua Hartmann).

Sursa: https://www.acvaria.com/

 

Cantitate

  • Detalii produs

    Descriere produs

  • Recenzii

    Adauga o recenzie

    Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii*

    Nu sunt recenzii in acest moment

Produse din categorie

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.