Articole din blog

Alege un cristal vindecător pentru a afla mesajul tău profetic
de aprilie 26, 2019 0 Comentariu

Alege un cristal vindecător pentru a afla mesajul tău profetic

Alege intuitiv un cristal pentru a primi mesajul tău profetic

Iată ce trebuie să faci: Alege cristalul de care te simți cel mai atras. Ideal este să îl alegi pe cel care îți atrage primul atenția, sau acela la care te întorci de mai multe ori.

Când ești fericit cu alegerea făcută, mergi în lista de mai jos pentru a afla semnificația divinatoare a cristalului ales de tine.

1 Charoit

Charoitul este un minunat cristal violet, cu un flux aproape tangibil de energie, ce se mișcă în spirale nesfârșite de violet și purpuriu. Este un cristal rar și complex, una dintre cele mai potente cristale naturale pentru iluminare și vise, permițând accesul spre lecțiile învățate în viețile trecute, emoțiile vindecătoare de frică din trecut și deschiderea spre îndrumarea spirituală în viitor.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales acest cristal înseamnă că ești pregătit să îți accesezi înțelepciunea interioară profundă, pentru a o aduce în viața ta de zi cu zi. Ești gata să începi o perioadă de creștere și transformare în toate ariile vieții.

2 Piatra Soarelui

Cu strălucirea soarelui și flacăra razelor lui, Piatra Soarelui poartă vibrația lui Ra, zeul Soare, a cărui energie aduce întreaga viață din interiorul Pământului la suprafață. Este un cristal al liderilor – Al puterii personale, libertății și conștiinței extinse. Reflectând întrutotul calitățile luminii, aduce deschidere, bunătate și căldură, putere și claritate mentală, dar și dorința și abilitatea de a oferi binecuvântare celorlalți.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că a venit momentul să apelezi la puterea voinței și independenței tale pentru a-ți atinge țelurile. Lasă lumina să curgă în tot ceea ce întreprinzi.

3 Lapis Lazuli

Lapis Lazuli este încă de la începutul timpului una dintre cele mai căutate cristale. Albastrul său profund, celest, a rămas un simbol al regalității și onoarei, al zeilor și puterii, spiritului și viziunii. Este un simbol universal al adevărului.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales acest cristal înseamnă că este nevoie să ai mai mult discernământ cu privire la problemele din jur. Acest cristal îți oferă puterea de a căuta adevărul ascuns al unei probleme, pentru a-l aduce la suprafață.

4 Ambra

Ambra face parte dintr-o restrânsă clasă de nestemate organice, nu este nici cristal nici mineral, însă un produs biologic al naturii, o rășină protectoare ce s-a scurs din copacii vi din densele pădurile preistorice, și s-a fosilizat pe parcursul a milioane de ani. Este extrem de prețuită în lumea metafizică, pentru proprietățile ei energetice și vindecătoare, și pentru incredibila Forță de Viață pe care o poartă.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că simți nevoia de echilibru și vindecare în viața ta. Privește în trecut pentru a-ți lumina viitorul. Ai nevoie de creștere și evoluție, deschide-te spre vibrații înalte, începe prin a avea o abordare mai pozitivă asupra vieții.

5 Malachit

Malachitul, cu frumosul și bogatul său verde, fără îndoială că importanța sa  este grandioasă în lumea cristalelor. Puterea sa opacă impune respect, hipnotizând privitorul. În același timp, energia ce curge prin liniile și cercurile sale, aduce adevăr și îți revitalizează spiritul.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales acestă piatră înseamnă că simți nevoia să rupi vechile tipare și să îmbrățișezi schimbarea. Te invită, în deosebi, să fi responsabili de transformarea vieții tale.

6 Danburit

Danburitul este un cristal cu o imensă capacitate de vindecare spirituală, ce deschide puternic, dar și cu blândețe, chakra coroanei. Apoi o conectează și acordează cu chakra inimii. Este un cristal vindecător cu o vibrație extrem de pură și plăcută, cu o energie ce îți înalță extrem de mult spiritul.

Semnificația divinatorie: Dacă ai alea acestă piatră înseamnă că a venit momentul să nu te mai iei atât de mult în serios. Încerci prea tare să atingi iluminarea spirituală? Încearcă să aduci un pic de fericire și sărbătoare în viața ta.

7 Magneziu

Magneziul este o piatră minunată, ce te relaxează și calmează, excelentă pentru a fi folosită în timpul meditației, având potențialul de a te determina să faci schimbări extraordinare în viața ta... Este o piatră puternică, ce te ajută să creezi vizualizări, și va susține apariția clar viziunilor exceptional de clare.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că este nevoie să îți examinezi atent motivațiile. Stai ferm pe poziții sau te lași afectat și influențat de problemele celorlalți?

8 Turmalina

Magicienii din antichitate se bazau pe Turmalina Neagră, cunoscută și ca Schorl, pentru a se proteja de demonii pământului în timp ce își spuneau incantațiile. Astăzi, această piatră este în continuare văzută ca un excelent talisman de protecție, un scut energetic  ce spulberă și împrăștie energiile negative, entitățile sau forțele distructive. Protejează împotriva radiațiilor și a poluării, și este extrem de folositoare în purificarea și neutralizarea propriilor gânduri negative și a conflictelor interioare, transformându-le în energie pozitivă.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că este timpul să te îndrepți spre unitate. Conectează-te cu natura și permite-i eternului ciclu al vieții să îți aducă echilibru și înțelepciune.

9 Hematit

Dacă ai fost atras de Hematit, poate fi un semn că ai nevoie de împământenire și echilibru în viața ta. În momentul în care Hematitul îți va atinge pielea, te vei simți mai centrat și calm datorită vibrației sale intense dar subtile.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că a venit momentul să mergi mai departe. Ia responsabilitatea existenței tale și îndreaptă-te spre un stadiu al grației.

10 Atacamit

Atacamitul este un cristal New Age, ce te îndeamnă să atingi un nivel sustenabil de independență, pentru a-ți completa călătoria spirituală. Va elimina blocajele energetice și va deschide chakrele Coroanei și a Inimii, ce vor spori motivația, încrederea și entuziasmul.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că a venit momentul să aduci un plus de energie și forță pentru a-ți atinge visele. Cum poți aduce entuziasmul și expansiunea în viața ta pentru a-ți atinge scopul?

11 Cuarțul Roz

Frumosul și minunatul Cuarț Roz, cu blânda sa esență trandafirie, este un cristal al inimii, al iubirii necondiționate. Poartă o subtilă energie feminină a compasiunii și păcii, blândeții și vindecării, grijii și confortului. Vorbește direct cu chakra inimii, vindecând rănile emoționale, fricile și resentimentele, și aducând energia divină a iubirii în întreaga ta aură.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că dragostea va intra curând în viața ta, fie cea romantică fie o altfel de dragoste ce te va ajuta să vindeci rănile trecutului pentru a merge mai departe.

12 Fluoritul

Fluoritul este o extraordinară creație a naturii, frumos și luminos, delicat și sticlos, adesea având o culoare vibrantă și o structură interioară ordonată și perfectă, ce rezonează cu mintea omenească cum niciun alt cristal nu o face. Poartă o frecvență calmă și stabilă, ce aduce ordine în haos, iar energiile risipite și discordante în coeziune și armonie. Fluoritul sprijină spiritualitatea și gândirea, atenția și concentrarea, și echilibrează toate aspectele din viața individului.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că abilitatea ta de concentrare și atingerea obiectivelor este în creștere. Gândește-te la o problemă sau situație din viața ta, asupra căreia trebuie să îți concentrezi puterea minții și a spiritului.

13 Opal

Oh, încântarea spectrală pe care o are Opalul, ”Piatra Ochiului”. Precum lumina din curcubeu, radiază sclipiri chiar și la cea mai mică mișcare, și cere să fie remarcat de toți ceea ce îi observă ”focul” fenomenal. Aceasta este o piatră dedicată văzului, a satisfacerii privirii, inspiră dragoste și speranță, inocență și puritate, noroc și fericire.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că este vremea să te concentrezi asupra dragostei și a emoțiilor. Te onorezi pe tine, vezi clar și îți asculți inima? Iei responsabilitatea sentimentelor și acțiunilor tale, îți decizi singur karma?

14 Moldavit

Dacă arunci o singură privire moldavitului te convingi că este un cristal al măreției, cioplit eteric de focul spiritual și destinat atingerii țelurilor înalte. Acest  talisman misterios este născut din stele, format în urma unui impact violent a Mamei Pământ cu un meteorit. Creat de forță și flăcări în căderea lui din ceruri, Moldavitul s-a întors pe suprafața pământului transformat, o sticlă cu o uimitoare delicatețe și grație, gata să slujească omenirea.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că este momentul să apreciezi lucrurile bune ce sunt deja în viața ta, și să începi să schimbi ceea ce te împiedică să îți îndeplinești visele. Vezi imaginea cosmică de ansamblu și apreciază frumusețea și darul locului în care te afli!

15 Garnet

Învățătorul olandez Erasmus, susținea că natura încântă prin reprezentarea tuturor lucrurilor în culori, în special când vine vorba de cristale. El descria Garnetul ca fiind ”focul viu.” [Kunz, 34] Dintr-o scânteiere intense de roșu, până la flăcări indigo și violet de cărbune înfierbântat, Garnetul este un cristal hipnotizant, agitat și pasional.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că vei găsi forța și creativitatea necesară pentru a realiza schimbările necesare. Cheamă profunda ta forță înnăscută pentru a-ți clarifica drumul. Nu te teme căci ai puterea de a trece peste orice obstacol pentru a manifesta ceea ce dorești.

16 Beril

Berilul nu îți va arăta doar cum poți să faci tot ceea ce trebuie într-o anumită perioadă de timp, dar îți va arăta și cum să faci față stresului vieții de zi cu zi.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că drumul tău va fi de acum clar și ușor! Un sentiment al clarificării scopului va intra în viața ta, permițându-ți să mergi mai departe.

17 Obsidian

Obsidianul este talismanul celor ce îndrăznesc să vadă... trecutul, viitorul, sau proprii demoni și adevărurile cele mai întunecate. Nu este un cristal obișnuit, ci sticlă naturală formată din lavă vulcanică ce s-a întărit atât de rapid încât nu a format nicio structură cristalină. Nu are limite sau limitări, și lucrează rapid cu o enormă putere.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că adevărul unei situații va fi dezvăluit în curând. Privește în interiorul tău, știi deja răspunsul?

18 Safir

Magnificul și sfântul Safir, cu sclipirile lui celeste, este un cristal al înțelepciunii și regalității, al profețiilor și favorurilor Divine. Este pe veci asociat cu toate cele sfinte și considerat cristalul cristalelor, un juvaier intrat în istorie și integrat în aproape toate religiile.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că efortul tău va fi răsplătit. Caută moduri în care scopul poate fi direcționat spre atingerea țelurilor și dobândirea succesului.

19 Apofilit

Semnificația cristalului de Apofilit este bazată pe abilitatea sa de a curăța mintea și trupul de rămășițele gândirii negative. Dar spre deosebire de alte cristale vindecătoare, Apfilitul lucrează deosebit de bine cu eliminarea emoțiilor provenite din traumele copilăriei.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că este momentul să renunți la tot ceea ce te ține jos sau în spate. Scanează-ți cu atenția viața. La ce poți renunța pentru a merge mai departe, pentru a-ți spori potențialul?

20 Ochi de tigru

Ochiul de tigru este printre cele mai antice talismane, misterios și puternic, aclamat și temut, acest ochi ”a tot știutor și a tot văzător,” se credea că oferă purtătorului abilitatea de a observa totul, chiar și prin ușile închise. A fost ales de către Egipteni pentru a reprezenta ochii statuilor zeităților, reprezentând vederea divină, și se credea că oferă protecția soarelui și a pământului combinate, al lui Ra, zeul Soare, și a lui Geb, zeul pământului roditor.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că este vremea să te concentrezi pe realizarea unui vis sau proiect. Stai în liniște cu acest gând în minte. Este doar o dorință sau ești gata să o manifestezi în realitate?

21 Zincit

Zincitul este un cristal potent cu puternice proprietăți. Îți vitalizează întreg sistemul și crează puternice și importante stimulări ale chakrelor. Acest minunat cristal vindecător este excelent pentru a fi folosit de către cei ce au lucrat cu chakrele lor înalte.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că un flux energetic puternic se apropie. Viața și relațiile cu ceilalți vor părea mai luminoase și energizate.

22 Agat

Metafizic, Agatul are o intensitate scăzută și vibrează la o frecvență mai redusă față de celelalte cristale, dar este privit ca o importantă influență ce te poate stabiliza și întări.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că ai nevoie să contempli în liniște la scopul tău. Lucrezi constant în direcția în care trebuie sau te miști cu greu înainte?

23 Amazonit

Energia sa este la fel de puternică precum râul al cărui nume îl poartă, și la fel de îndrăzneț precum războinicele cu care este conectat, cu toate acestea temperează agresivitatea, îmblânzește iraționalul și liniștește agitația. Aduce armonie și echilibru.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că este nevoie să apelezi la resursele tale interioare pentru a trece peste obstacolele comunicării. Fă-ți curaj să-ți spui adevărul.

24 Piatra Lunii

La fel de antică precum Luna însăși, Piatra Lunii poartă puterea misterului. Secretele sale sunt ascunse sub un val perlat, iar cu ele și adevărurile noastre. Doar sub lumina reflexiei sale putem începe să înțelegem ceea ce trebuie să ne învețe. Piatra Lunii este mai mult un talisman al călătoriei interioare, ducând individul adânc în interior pentru a putea vedea ceea ce-i lipsește, acea parte a sufletului uitată sau lăsată în urmă, care trebuie adusă la lumină.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că este vremea să recunoști puterea feminină în viața ta. O vezi și o onorezi în tine și în ceilalți?

25 Opalul de foc

Proprietățile metafizice ale Opalului de Foc sunt legate de loialitate și încredere. Datorită combinației de culori și lumină, Opalul de Foc este considerat un cristal al puterii magice. Acest cristal ajută la îmbunătățirea vederii, protejează împotriva bolilor contagioase și ușurează durerea provenită din amărăciune și necaz.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că a venit momentul să te concentrezi pe dragoste și emoții.Te onorezi, vezi clar și îți asculți inima? Ia responsabilitatea emoțiilor și acțiunilor tale, clarifică-ți karma.

26 Pirita

Un element al Pământului ce rezonează și cu energia Focului, simbolizând căldura și prezența trainică a Soarelui, dar și abilitatea de a genera avere prin propriile forțe. Are o natură masculină, un cristal al acțiunii, vitalității și a voinței, activează abilitățile și potențialul individual stimulând fluxul de idei.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că este timpul să îți deschizi mintea pentru a-ți descoperii creativitatea interioară. Îți cere să te oprești din procrastinare pentru a-ți transforma visele în realitate.

27 Iolit

Asemeni cerului de iarnă întunecat și rece, Iolitul cu umbrele sale schimbătoare de violet-albastru, poartă spiritul călătoriei, al viselor și intuiției, al explorării și iluminării. Este cunoscut precum Compasul Vikingilor, și ne oferă viziunea cu care să mergem mai departe, psihic și spiritual, dintr-un tărâm spre următorul.

Semnificația divinatorie: Dacă ai ales această piatră înseamnă că ai nevoie să lucrezi cu corpul tău înainte să începi o dezvoltare spirituală. Asigură-te că ești centrat și împământat înainte să întreprinzi orice călătorie vizionară sau șamanică.

Sursa: https://mysticalraven.com/

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.