Articole din blog

5 semne din palma ta ce confirmă că ai puteri magice
de iunie 04, 2019 0 Comentariu

5 semne din palma ta ce confirmă că ai puteri magice

Studiul chiromanției este considerat a fi citirea științifică a vieții noastre psihice și spirituale

Ne poate spune ce perspective amoroase și planuri de familie are viața pentru noi, dar și care sunt talentele și aptitudinile noastre înnăscute.

Iată 5 semne ce indică faptul că ai puteri magice.

 

Câte semne din palma ta confirmă că ai puteri magice?

Aceste semne sunt cunoscute ca Semnele Vrăjitorilor și indică puteri magice înnăscute.

Nu este nevoie să ai toate aceste semne, unele dintre ele pot fi de fapt un indiciu al puterii pe care probabil ai avut-o în viețile trecute. 

 

1 Crucea secretă sau ascunsă

Considerată în general cea mai potentă dintre toate semnele palmei, Crucea Mistică sau Secretă este un semn în formă de X plasat între linia inimii și a capului. Cei ce au acest semn sunt conștienți de puterea lor de la o vârstă foarte fragedă.

Ei au o înțelepciune intuitivă naturală și o înțelegere a forțelor oculte ce le oferă putere extraordinară.

 

2 Crucea Planetară a Clarvăzătorului

La baza fiecărui deget, există un semn ce se numește crucea Clarvăzătorului, și având în vedere că fiecare deget este asociat cu o planetă, crucea din dreptul unui anumit deget poate fi interpretată în funcție de corpul celest asociat.

 

A – Degetul arătător

Degetul arătător este asociat cu Jupiter, dacă ai crucea clarvăzătorului în dreptul acestui deget este un semn că norocul va fi de partea ta. Stăpânești un mix propice de înțelepciune și putere. În viitor vei deveni un înțelept învățător magic.

B – Degetul mijlociu

Degetul mijlociu este asociat cu Saturn și este văzut ca un instructor strict. Dacă ai o cruce la baza acestui deget, înseamnă că poți învăța lucrurile atât pe calea ușoară dar și pe cea dificilă, însă cunoștințele despre magie le vei dobândi dor prin intermediul experienței. Meditația și visele magice sunt benefice pentru tine.

C – Degetul inelar

Dacă ai o cruce în dreptul degetului inelar, înseamnă că Apolo și Soarele te-au binecuvântat cu abilitatea de a atrage tot ceea ce dorești în viața ta.

Ai puteri încântătoare iar viața ta romantică o poate influența și pe cea magică. Plăcerea îți oferă iluminare atunci când te simți activ sexual.

D – Degetul mic

Degetul mic este asociat cu Mercur, lăcașul tuturor lucrurilor divine și magice. Te-ai născut în lumea magiei, lume în care vei excela.

 

3 Piramida, Triunghiul Clarvăzătorului

Acesta este un semn în formă de piramidă, localizat la baza degetului inelar, ce semnifică că ți-ai blocat puterile, intenționat sau nu. Acest lucru se petrece atunci când  o cimă magică s-a săvârșit în trecut, creând karma negativă.

Această piramidă este precum o închisoare transcendentală ce ți-a întemnițat magia. De asemenea, poate sugera că o altă persoană este în posesia puterilor tale și că ai dușmani din viețile trecute.

Cu toate acestea, prin intermediul magiei dragostei și iertării, îți poți redobândi puterile. Este necesară și o ceremonie pentru a rupe vraja, pentru curățare și pentru a trezi magia din tine.

 

4 Semnul vindecătorului

Dacă ai patru linii paralele la baza degetului tău mic, atunci ești un potențial vindecător. Vindecătorii se pot conecta cu oamenii și îi pot vindeca atât la nivel psihic cât și emoțional. Adesea aleg profesia de medic sau psiholog,dorind sincer să vindece oamenii.

Aceste linii pot fi văzute ca o binecuvântare a lui Mercur-Hermes, zeul vindecării și comunicării. Cei cu 4 sau 5 linii sunt vindecători puternici, cei cu 6 sau 7 vor deveni vindecători mai târziu, iar cei cu 8 sau mai multe au stăpânit arta vindecării într-o viața anterioară, posibil și în aceasta. Mai multe linii indică mai multă putere.

Pentru a deveni un bun vindecător, în principiu trebuie să fi un excelent ascultător.

 

5 Liniile astrale ale călătoriei

Liniile poziționate mai jos de baza Lunii, arată capacitatea de a transcende spațiul și timpul. Persoana cu aceste linii poate merge dincolo de planul fizic și astral. Cel cu aceste linii ale călătoriei, pot deveni niște vrăjitori desăvârșiți.

Magicieni, Șamani sau Vrăjitori, toți au abilitatea de a călători în planul astral pentru a comunica cu zânele și spiritele.

 

Așa că, dacă ai oricare dintre aceste semne, probabil știi până acum că ești deosebit!

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.