Articole din blog

11 stadii de trezire spirituală prin care trebuie să treci înainte să atingi iluminare
de iunie 07, 2019 0 Comentariu

11 stadii de trezire spirituală prin care trebuie să treci înainte să atingi iluminare

Sufletele trezite sunt instinctiv atrase unele de celelalte. Atunci când se întâlnesc, este o regăsire ca nici o alta, întrucât aceste persoane pot identifica instant frecvențele similare.

Dacă ai trecut printr-o trezire spirituală, știi că poți să-i identifici fără probleme, chiar și într-o mulțime de oameni, pe cei ce se potrivesc vibrației tale. Unii dintre ei este posibil să își fi încheia oarecum procesul de trezire (dacă asta se poate întâmpla vreodată), pe când alții probabil sunt abia la începutul călătoriei lor spre iluminare.

Dacă întâlnești o persoană ce a rămas blocată undeva în drumul ei spre trezire, este posibil să simți nevoia să o ajuți. Iar asta este o reacție cât se poate de naturală, însă nu este întotdeauna cea mai bună decizie. Așa că ai grijă căci uneori oamenii au nevoie să treacă peste obstacole și greutăți pentru a învăța singuri lecții karmice cruciale.

Următoarele puncte reprezintă etapele prin care treci pentru a atinge o viață mai bună și mai satisfăcătoare. Dacă ai început cu mult timp în urmă procesul de iluminare, cel mai probabil ai trecut deja prin majoritatea etapelor, sau poate chiar prin toate, iar dacă le studiezi cu atenție, fiecare  parte îți oferă indicii despre ce se va întâmpla în continuare.

Nu te grăbi să treci prin ele, oferă-ți suficient timp și fi foarte atent, căci dacă sari vreuna, te vei întoarce fix înapoi de unde ai plecat.

Așa dar, cum funcționează procesul de trezire?

Procesul de trezire nu se termină niciodată, însă există unele stadii comune prin care vei trece. Aceste evenimente sunt cele ce transformă încet viața unei persoane.

 

Dacă ești în călătoria de trezire, vei trece prin aceste 11 stadii:

Stadiul 1: Confuzia

La început este posibil sa te simți un pic pierdut, asemeni unui marinar fără busolă. Totul pare monoton, plictisitor și fără viață, este posibil ca această situație să te deruteze. Îți vei găsi cu greu cuvintele și îți va fi frică să îți continui viața.

Stadiul 2: Neliniștea

Nu ești fericit cu  direcția în care se îndreaptă viața ta și acest lucru te face să te simți neliniștit și frustrat. Dorința arzătoare de schimbare pe care ai încercat să o păstrezi până acum sub control, dintr-o dată explodează, oferindu-i procesului tău de trezire un impuls. Începe să se contureze ideea că, viața pe care o ai este responsabilitatea ta și faci tot ceea ce poți pentru a o stăpâni din nou.

Realizezi că fericirea ta nu depinde de ceilalți sau ce circumstanțele exterioare. Cu intenția de a-ți recăpăta puterea, îți reactivezi chakrele, energia și sufletul. Trezirea a început din momentul în care ai deschis ochii.

Stadiul 3: Revelația

Această fază este asemenea unui carusel. Viața nu mai este cum era. Toate culorile parcă strălucesc un pic mai puternic, toate miresmele sunt mai îmbietoare. Începi să simți emoții extatice precum binecuvântarea, euforia și libertatea. Însă în ciuda tuturor acestor stări, durerea este încă prezentă.

Emoțiile ce ți-au dominat trecutul acum ies la lumină. Începi să te întrebi cu ai ales să îți trăiești viața. Începi să pui totul la îndoială.

Stadiul 4: Trage și împinge

Există o luptă continuă. Nu știi dacă vrei să alegi să îți deschizi ochii sau nu. Ușor te stăpânește frica, iar toate acestea se întâmplă pentru că încă nu ești pregătit să înfrunți consecințele înaintării tale pe calea trezirii. Saltul în necunoscut este mult prea înfricoșător, mai ales atunci când este însoțit de clătinarea tuturor lucrurilor din jurul tău. Totul devine fără sens: viața ta, credințele tale. Ai sentimentul să ești blocat și dezorientat.

Îți dai seama că pășești printre mine ce pot exploda în orice secunde. Acesta este un moment critic întrucât cei ce continuă pe acest drum se vor transforma, iar cei ce nu înaintează se întorc la stadiul de adormire.

Stadiul 5: Întunericul

Tot ce este în jurul tău începe să se prăbușească, te găsești în întuneric. Însă ai nevoie să fi în întuneric pentru a înțelege mai bine lumina. Este posibil să te neliniștească starea lumii din jur: sărăcia, lăcomia, chiar și poluarea. Te întrebi de ce se întâmplă toate acestea.

Sentimentul de depresie te face să te întrebi cum te poți integra în această societate. Începe să ardă în tine dorința de a fi singur, pustnic în natură. Te simți singur și pierdut întrucât nimeni nu înțelege prin ce treci. Singurul lucru de care te poți agăța în călătoria ta este căutarea răspunsului la întrebarea: ”Cine sunt?”

Stadiul 6: Conectarea

Simți că nu e nevoie să schimbi lumea. Știi că o poți schimba doar schimbându-te pe tine. Începi să simți o conectare profundă cu lumea.

Începi să te concentrezi mai mult pe dragoste și mulțumire. Simți nevoia să cercetezi și să studiezi spiritualitatea, dar și toate lucrurile metafizice. Urmezi această pornire; ți se schimbă percepția asupra lumii și realizezi că ai fost trimis pe Pământ pentru servirea unui scop mai măreț.

Stadiul 7: Sincronicitatea

Apreciezi interconectarea tuturor lucrurilor: natura, animalele și stelele. Simți că ești parte din Univers. Pe măsură ce conștiința ți se extinde, începi să vezi lumea mai profundă și mai conectată.

Pe măsură ce intuiția și abilitățile tale psihice se dezvoltă, egalitatea și unitatea tuturor lucrurilor îți devin mai clare. Sincronicitatea începe să se manifeste în viața ta. Începi să realizezi că gândurile sunt cele ce îți modelează realitatea, emoțiile și sentimentele. Începi încet să îți modifici și stilul de viață pentru a susține toate aceste schimbări.

Stadiul 8: Autenticitatea sinelui

În acest nou stadiu de conștientizare, începi să simți că ești unul cu Universul. Începi să îți vezi mai clar scopul. Nu mai dai importanță lucrurilor tangibile din jurul tău. În schimb, îți concentrezi toată atenția pe extraordinara putere a energiei și intuiției.

Stadiul 9: Conștiința înaltă

Când te aliniezi cu sinele tău adevărat, autentic, încep să îți apară în minte idei drastice. Atragi abundență prin ideile și creațiile tale. Devii mai inspirat, începi să îți vezi mut mai clar destinul pe măsură ce lucrurile încep să se dezvăluie.

Viața începe ușor ușor să ți se transforme. Experiențele și persoanele din jurul tău reflectă starea ta înaltă de conștiință. Obstacolele de pe drum nu te mai încurcă întrucât acum ești pe deplin pregătit, emoțional și spiritual.

Stadiul 10: Co-crearea

Pe măsură ce îți continui călătoria, realizezi că ești un co-creator alături de Divinitate. Lucrurile devin mai bune, mai mărețe, și ai o mai multă ușurință atunci când renunți complet la sine și începi să lucrezi cu Divinitatea. Simți că ești ghidat atunci când creezi alături de energia Sursă.

Te simți mai puternic conectat de ghizii tăi spirituali, îngerii păzitori sau sinele tău superior. Intuiția ți se intensifică și capeți chiar și unele capacități de clarviziune.

Stadiul 11: Iubire necondiționată

Pe măsură ce lucrezi alături de Divinitate începi să simți iubirea necondiționată. Simți că ești iubire, radiezi iubire și simți iubire. De acum știi clar că această viață este temporară. Dar știi și că ți-a fost dată pentru a experimenta și pentru a simți plăcerea.

În final, realizezi că întreg procesul de trezire este pentru binele tău suprem.

 

 

Dacă aceste stadii îți par cunoscute, cel mai probabil mergi deja pe calea spre trezire.

Sursa: https://consciousreminder.com

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.