Buddha

Atunci când ai nevoie de un răspuns, un ghid sau un sprijin emoţional, ai la dispoziţie terapiile alternative realizate de specialiști în Reiki si Tui-Na, terapiile Samanice, sedinţele de Tarot, interpretarea hărţilor astrale si utilizarea Patului de cristale.

Încearcă metodele potrivite pentru nevoile tale si deschide-te către beneficiile pe care le-ar putea avea asupra evoluţiei tale spirituale.

Tui Na

Masajul tradiţional chinezesc Tui Na are la bază conceptul energiei vitale Qi, cea care circulă prin tot organismul si asigură buna noastră funcţionare. Atunci când echilibrul acestei forţe este rupt, corpul este afectat si devina ţinta bolilor.

Masajul chinezesc este originea tuturor formelor de masaj care există astăzi, are un rol deosebit în prevenţia îmbolnăvirilor, stabilizează presiunea arterială, reduce durerea şi calmează spiritul.

 • 125 lei / sedinta

Tui Na
Reiki

Reiki

Terapia japoneză care foloseste energia universului (rei = spirit, universal; ki = energie) este un sistem simplu, si totusi profund, de vindecare naturală a trupului si minţii. Ideea de bază a acestei terapii este că energia poate fi direcţionată pentru a susţine forţa naturală a corpului de a se vindeca. Foarte sigură, plăcută, neagresivă, tratează durerile fizice cu ajutorul mâinilor aplicate pe corp, fără să apeleze la apăsare, manipulare sau masaj.

 • 160 lei / sedinta

Tarot

Un instrument de auto-cunoastere si prevenţie, tarotul foloseste relaţia trecut-prezent-viitor pentru a-ţi dezvălui misterele destinului. Cunoscându-te pe tine, înţelegând deciziile si alegerile făcute, poţi înţelege dinamica lucrurilor din viaţa ta si astfel poţi să ai control asupra lor.

În cadrul unei citiri personalizate, intuiţia interlocutorului te va ajuta să interpretezi semnele pe care cărţile ţi le oferă, transformându-se într-un adevărat ghid.

 • 150 lei / citirea

Tarot
Astrograma

Interpretarea hartii astrale (Astrograma)

Harta natală ne vorbește despre predispoziţii care pot fi oricând influenţate de liberul arbitru si ne oferă o imagine mai clară, de ansamblu, asupra realităţii.

Odată cu interpretarea astrogramei, veţi descoperi aspecte si lucruri ce ţin de natura dumneavoastră pe care le stiţi deja, la nivel intuitiv, însa cumulul factorilor externi v-au inhibat aceasta abilitate înnăscută.

 • 150 lei / astrograma

Interpretarea compatibilitătilor astrale (Sinastrii)

Sinastria reprezintă compatibilitatea dintre două hărţi natale. Ea ne oferă indicii referitoare la chimia si energia dintre două persoane.

Vrei să afli cu ce daruri vin către noi anumiţi oameni în această viaţă? Indiferent de natura relaţiei, putem obţine informaţii importante în legătură cu aspectele mai tensionate si cum pot fi ele integrate sau vindecate.

Trebuie doar să stii data și ora exactă la care s-au născut persoanele ale căror hărţi natale urmează să fie comparate.

 • 150 lei / sinastrie

Tarot
Samanice

Terapii samanice

Samanismul este o tradiţie veche de vindecare si reprezintă o bună modalitate de a te conecta cu natura si întreaga Creaţie. samanii sunt intermediari între oameni si lumea spiritelor. Ei pot trata boli si sunt capabili să intre în lumile superioare pentru a obţine răspunsuri la problemele comunităţii.

Sedinţele de terapie te pot ajuta să-ţi îmbunătăţești starea fizică, dar te poate sprijini si emoţional, vindecând rănile sufletului.

 • 150 lei / sedinta

Patul de cristale

Patul de cristale este un portal prin care vindecarea la distanţă este posibilă. Promite vindecare fizică, energetică si spirituală, fiind conceput pentru vindecarea individuală.

Fiecare sedinţă este unică, oamenii experimentând o varietate de senzaţii. Vindecarea cu ajutorul patului de cristale reprezintă o experienţă ce îţi poate schimba viaţa, datorită schimbărilor profunde ce au loc la nivel fizic, energetic si spiritual în întregul corp.

 • 90 lei/ Sedinta (40 minute)

 • prima sedintă 50 lei (20 minute)

 • abonament 10 sedinte (700 lei)

Pat cristale

Terapii florale Samanice

Remediile, esentele sau elixirele florale samanice sunt o ramura a medicinii vibrationale naturiste, care are ca produs de baza plante, copaci si ape sacre din jungla amazoniana si tinutul andin, folosite de vindecatorii indigeni din cele mai vechi timpuri. Esentele florilor, odata disipate in corp, isi conecteaza vibratiile la campul energetic al persoanei si calatoresc prin intermediul meridianelor de acupunctura pana ajung la organele energetice. Odata ajunse, actiunea lor isi face simtita prezenta armonizand chakrele si implicit emotiile. Este vorba de preparate naturale, ale caror proprietati terapeutice au ca scop echilibrarea diverselor stari emotionale si conectarea cu Mama Natura si Marele Spirit. Esentele florale samanice reprezinta vibratia vindecătoare a fiecărei plante, acestea aduc in campul energetic al persoanei experiențe sau senzații "noi" în planul său fizic, persoana incepe să retrăiască cunoașterea antică, să-și vadă planul fizic în spiritualitate și viceversa, lărgesc inima, ne reamintesc de esența noastră originală, de medicina si învătăturile Mamei Natura, ne conduc spre noi viziuni asupra vietii.

Setul de terapie CURANDERITA SAMANICA contine 14 esente vindecatoare. tincturi si ape florale care sunt considerate medicamente samanice datorita naturii lor vindecătoare.

 • o sedintă de 40 minute - 150 lei

div>Pat cristale

Terapia prin plutire

Plutirea poate ajuta mintea, corpul si sufletul. Te eliberează de stres, te vindecă si te poate face sa experimentezi un tip de libertate care te poate schimba ca persoană. O schimbare de care poate nici nu stiai ca ai nevoie. Este suficient să intri în bazin si să-ti eliberezi mintea. Despre meditație s-a dovedit stiintific că schimbă modul în care functionează creierul, arătând o creștere a undelor Theta, responsabile pentru stările creative și vindecare – frecvente care sunt activate prin meditație și în timpul somnului REM.

Terapia prin Plutire în bazin saturat cu sare Epsom (sulfat de magneziu), timp de 60-90 min, este o baie incredibil de relaxantă si vindecătoare. Imaginează-ti că plutesti in 500kg de săruri de magneziu timp de o oră... În afară de beneficiile mentale, există o multitudine de alte beneficii documentate ale absorbtiei magneziului prin piele.

 • o sedintă de 60 minute - 130 lei
 • o sedintă de 90 minute - 170 lei
 • abonament de 10 sedinte a câte 60 minute - 1100 lei
 • abonament de 10 sedinte a câte 90 minute - 1500 lei
 • abonament de 5 sedinte a câte 60 minute - 550 lei
 • abonament de 5 sedinte a câte 90 minute - 750 lei
P
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.