În inima Bucureștiului, printre străzi vechi de când lumea, vă așteaptă un concept unic in Romania, un spațiu care îmbină viziuni ale viitorului cu iubirea de cunoaștere și evoluție spirituală, acum și în mediul online.

Hathor House și www.hathorbooks.ro au venit în întâmpinarea cautatorului pe calea spiritualității, un loc unde gasesti tot ce ai nevoie pentru a practica și pentru a te dezvolta spiritual.

Te primim cu amulete, cristale, cărți ezoterice, lumânări, boluri tibetane ...cursuri specializate, workshop-uri, citiri intuitive și divinație realizate de profesioniști cu o îndelungată experiență, seri de meditație ghidate de Maeștrii, terapie Tui na, terapii Reiki, cristaloterapie și multe alte noutăți despre care vei afla aici pe www.hathorbooks.ro!

Te așteptăm cu brațele deschise să purtăm conversații despre puterea spirituală, savurând ceaiuri sau smoothie-uri delicioase și preparate sănătoase aici în Cristofor Columb nr. 13, sector 1 la Hathor House.

Pe www.hathorbooks.ro, găsești o mare parte din produsele pe care le comercializam în cadrul Hathor House si unde vom posta zilnic sosirea noutăților, articole specifice despre tot ce ai nevoie sa știi în căutarea... spiritualității.

FEED THE MIND. HEAL THE BODY. AWAKEN THE SPIRIT! HATHOR HOUSE.

Str. Cristofor Columb 13, sector 1 București - în apropierea stației de metrou ”Piața Romană”.

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.